- Vadreceptek
- Vadételek
- Vadhús készítmények
- Vadas Specialítások
Kezdőlap     Küldj receptet     Itt tegyél kedvenceid közé !    Partnereink     Keresés a honlapon
Támogatóink:  Nem sikerült kiválasztani az adatbázist!
Untitled Document
Nyúl pörkölt, gulyás, paprikásan

Nyúlpaprikás

Hozzávalók:
1,2 kg nyúlhús, 12 dkg zsír, 20 dkg vöröshagyma, 1 kávéskanál pirospaprika, 1 db cseresznyepaprika, 3 dl tejföl, 1 csapott evokanál liszt, só
Elkészítés:

A nyulat darabokra vágjuk. A vöröshagymát összevágjuk és zsíron sárgára pirítjuk, hozzátesszük a pirospaprikát, és a cseresznyepaprikát, majd belerakjuk a húst, megsózzuk és kevés vízzel puhára pároljuk. Ha puha a hús kiszedjük. Liszttel, tejföllel behabarjuk a levét, simára forraljuk és a húst visszarakjuk bele és összeforraljuk. Galuskával vagy spagettivel tálaljuk.

elektromos cigaretta

elektromos cigaretta
Pszichiáter              top5 ujdonságok, top5shop termékek, top5 termék      Szociális otthonok