- Vadreceptek
- Vadételek
- Vadhús készítmények
- Vadas Specialítások
Kezdőlap     Küldj receptet     Itt tegyél kedvenceid közé !    Partnereink     Keresés a honlapon
Támogatóink:  Nem sikerült kiválasztani az adatbázist!
Untitled Document
Vadkacsahús sütve, párolva

Kacsa Tarány módra

Hozzávalók:
1db kacsa, kb. 10 dkg dió, 1 doboz kínai gomba 1-2 alma darabolt ananász, vegeta, só, bors, majoránna, rozmaring, 2-3 deci száraz fehérbor
Elkészítés:
A kacsát feldarabolom (a mellét is négyfelé), majd befuszerezem ízlés szerint (só, vegeta, majoránna, rozmaring, só, bors) és állni hagyom fél napig. Tepsibe szétrakom úgy, hogy a szeletekre vágott gombát, a darabolt ananászt, a diót és a szeletelt almát összekeverve alárakom. Egy kis fuszert rakok rá, majd aláöntöm a fehérbort. Alufóliával lefedem és kb. másfél-két óráig sütoben párolom (addig, míg teljesen megpuhul). Ezután levesszük a fóliát és a sütot legnagyobb fokozatra tesszük, ezzel pirítjuk meg a borét.

elektromos cigaretta

elektromos cigaretta
Pszichiáter              top5 ujdonságok, top5shop termékek, top5 termék      Szociális otthonok